ОбществоРегионални

От 21 до 23-ти август Боровец посреща второто издание на „Balkan run”

Самоков 365

За втора поредна година Боровец ще бъде домакин на авто-мото фестивал Balkan run „Together on the road” 2020. Събитието ще се проведе между 21 и 23 август в първия български планински курорт, а по време на феста много големи автомобилни и мотоциклетни брандове ще презентират своите модели.

В трите дни на Balkan Run “Together on the road” 2020 участници от цяла България и съседните страни ще се съберат, за да се отдадат на любимите си хобита – автомобилизъм и мотоциклетизъм. По този начин десетки автомобилни и мотоциклетни брандове, организации и тимове ще получат възможността да презентират дейността си не само пред феновете на високите скорости, а и пред по-широк кръг хора. В програмата са включени изпълнения на Ицо Хазарта, Обратен ефект, трио “Elegance”, Васко Кръпката, Рока Рола, Милена Славова

Организаторите на феста са се погрижили и за забавлението на участниците в събитието и гостите на Боровец и региона. По време на фестивалните дни ще има организирани много игри, томболи и състезания за гостите на Balkan Run 2020. За всички посетители е напомнянето, че карането и паркирането на моторни средства по пистите в Боровец не е позволено.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close