Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

От 14:00 до 17:00 днес ще бъде ограничено движението в посока София – Самоков – Костенец

„Самоков 365“

ОДМВР- София информира, че днес, за времето от 14 до 17 часа, поетапно ще се затваря за движение второкласен път 82 /София-Самоков-Костенец/. Мярката се налага във връзка с преминаването на колоната от състезатели в  67-та Международна колоездачна обиколка на България.

За периода от 27.07 до 31.07.20г. на територията на осем областни дирекции ще се проведе Международната колоездачна обиколка на страната. Тя ще премине в 4 състезателни етапа. Днешният ден започва със старт в 14:30 часа от храм – паметник „Св. Александър Невски“ в София, ще премине през курорта Боровец и финиширането ще бъде в 17:30 часа в Пазарджик. През следващите дни до края на месеца ще премине през Пловдив, Батак, язовир Доспат, Чирпан, Сливен, Карнобат и Бургас.

Маршрутите, по които ще преминават състезателите, ще са с временна организация на движението, поради което ще са затворени непосредствено преди и по време на преминаване на колоездачната колона. В СДВР и ОДМВР е създадена организация за обезпечаване сигурността на спортната проява и опазване на обществения ред и безопасността на движението.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close