ОбществоРегионалниСамоков

От „Бъди човек” събраха 5000 лв. в помощ на Иван Йорданов

„Самоков 365”

Кампанията „Бъди човек” отново се доказва като една от най-успешните, съумяваща да надскочи своя първоначален замисъл да бъде съсредоточена основно върху двата големи празника Коледа и Великден. Добро може да се твори всеки ден. Поредното доказателство е внесената на 27 февруари сума от 5 641,47 лв. по сметката на нуждаещия се от бъбречна трансплантация Иван Йорданов. Тя е от кутиите за дарения, поставени в различни търговски обекти в града и селата.

„Щастливи сме, че заедно успяхме да помогнем с каквото можем на нашия съгражданин Иван.”, написаха в страницата си в социалната мрежа организаторите.

Иван Йорданов е на 47 години, а от 37 години е с диабет, което довежда до увреждане на бъбреците. В началото на януари месец тази година стартира кампания за набиране на средства, които ще са необходими за извършване на бъбречна трансплантация в чужбина. Семейството му е преминало през много трудности заедно, постигнали са не малко, но тази битка е непосилна за тях да се справят сами. Сега те разчитат на добри хора с големи сърца, които да им помогнат за оздравяването на мъжа.

Кампанията по събиране на средства продължава, всеки който има възможност може да го направи като пусне сума в някоя от кутиите или на обявената дарителска сметка:

Дарителска сметка в лева към Банка ДСК:
IBAN: BG25STSA93000025766429
BIC: STSABGSF
Иван Стоянов Йорданов

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close