ОбществоРегионалниСамоков

Отличниците от випуск 2022 получиха плакети

„Самоков 365“

Отличниците от випуск 2022 година получиха плакети, лично връчени от кмета и от общински съветници. Красота, младост и стил изпълни част от площада днес, когато се състоя тържественото връчване на отличията. Заедно с тях бяха техните роднини, близки и преподаватели.

По-различното тази година бе, че зрелостниците ги очакваше арка с цветя, заедно с балони, изписващи випуска на учениците, които през този месец си взимат довиждане с училището.

Тази година 68 отличници получиха превърналите се през последните години в традиция плакети за положения от тях труд. Най-големият брой наградени са зрелостниците от ПГ “Константин Фотонов” – 26, след тях се нареждат учениците от ПТГ “Никола Вапцаров” – 23-ма. Дванадесет са от СУ „Отец Паисий“ и най – нисък е броят от СУ „Никола Вапцаров“ – седем зрелеостници. Общият брой на завършващите тази година в Община Самоков е 181.

Кметът Георгиев поздрави всички отличници за постигнатите високи резултати през учебния процес. Той им пожела не само попътен вятър, но с увереност да преминават през житейските трудности, които са неизменна част от живота на възрастните.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close