ОбществоРегионалниСамоков

Откриха ремонтираните учебна кула и фитнес зала в пожарната служба в Самоков

Самоков 365“

С тържествен водосвет, отслужен от отец Георги, на 17 септември бяха открити обновените учебна кула и фитнес зала в пожарната служба в Самоков. Официални гости на мероприятието бяха областният управител на Софийска област Радослав Стойчев, кметът на Община Самоков Владимир Георгиев, началникът на РУ-Самоков гл. инсп. Янко Рогачев и изпълнителят на ремонтните дейности Асен Славчев.

На тържеството присъстваха още комисар Георги Иванов – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – София, гл. инсп. Ивелина Дренска – началник на районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Самоков, началници и служители на районни служби „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Софийска област.

Комисар Иванов изказа благодарност на началника на РСПБЗН-Самоков и на всичките си колеги, положили усилия за реализирането на ремонтите. Също така пожела на служителите на пожарната в Самоков да ползват със здраве придобивките, да се подготвят по най-добрия начин, да показват и дават от себе си най-доброто, на което са способни, за осигуряването на пожарната безопасност и защитата на населението  в региона.

Приветствие към присъстващите отправи и г-н Владимир Георгиев, който изяви готовността на  общинската администрация за обновяване и повишаване на енергийната ефективност на сградата на пожарната служба по оперативна програма „Региони в растеж“.

Средствата за ремонта са осигурени от Министерството на вътрешните работи и имат за цел обновяване на материалната база в структурите на МВР с цел подобряване на физическата и професионална подготовка на служителите.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close