ИнтервюРегионалниСпортФутбол

Отзиви от двамата старши треньори след Рилски спортист – Марек

Илиян Чалгънов

Потърсихме двамата старши треньори за коментар, след регионално дерби между Рилски спортист и Марек. Ето какво споделиха те за “Самоков 365” :

Венцислав Арсов – Рилски спортист

Г-н Арсов, успяхме да победим. Как видяхте днешния мач?

Справихме се отлично, но през второто полувреме. Първото полувреме не бяхме на нужното ниво, но след това показахме много качества, много борба и заслужено победихме мисля.

Разбрахме, че гостите от Марек имат претенции към съдийската тройка и ще пускат жалба. Как оценявате съдийството днес?

Не виждам за какво ще пускат жалба, може би са недоволни от нещо. Те знаят най-добре от какво са недоволни. Въпросът е, че са загубили три точки, ние пък сме доволни, че печелим. Загубилият винаги е недоволен.

Цветан Видински – Марек

Г-н Видински, как се справи Марек днес срещу Рилски спортист? Вашето мнение?

Въпреки резултата, мисля че нашия отбор стоеше по-добре на терена, подавахме си повече и притежавахме топката. Както Вие имахте положения, така и ние и не мисля, че сме надиграни. Бяхме по-добри и заслужавахме да вземем поне точка от този мач. Във футбола е така!

Вярно ли е, че имате претенции към съдийството и в какво се изразяват те?

Претенциите ни се изразяват за едно конкретно положение, удар без топка около 30-та минута на централния Ви нападател Петков.  Удар с лакът без топка, това се случва пред страничния съдия, който не показа никаква реакция. Това е недопустимо! Главният съдия през цялото време се чудеше как да развали мача. Както ние бяхме ощетени, така и Вие. Неадекватни отсъждания и към двата отбора.

Последно искам да Ви попитам, забелязва се спад във формата на Марек през настоящия сезон, за разлика от миналия. На какво отдавате това  представяне на отбора?

Аз лично нямам основателна причина. Виждате, че не играем лошо, държим топката и разиграваме добре. Опитваме всичко, но нямаме късмет. Мисля, че нещата при нас ще се оправят и ще се върнем на правилния път. С добра игра няма как да не дойдат и резултатите. Късмета винаги е с добрия!

Благодаря Ви г-н Видински! Желаем Ви бъдещи успехи!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close