ОбществоРегионални

Отвори врати самоковският Central Park

Central Park e мястото в центъра на Самоков, което в последните дни на лятото успява да се превърне в истински оазис за бягство от скуката. „Идеята и концепцията са нещо много различно за града. Тук хората жадуват за приятно място, на което да похапнат вкусно и да се позабавляват на различна музика от чалгата. Поставили сме си високи цели, за да може да привлечем младите хора и за тях това да се превърне в едно приятно място за срещи и вълнуващи изживявания” – сподели мениджърът на обекта Ирина Караджинова. Нещо по подобие на известния парк в центъра на Манхатън /Ню Йорк/, но не точно. Приликите започват и свършват с името.

Заведението, в което може да похапнете вкусно и да се повеселите на воля се намира на входа на ДНА. Специален гост по време на откриването му, което се състоя преди броени дни, беше Гери Никол. „За зимния сезон ще наблегнем на вътрешните партита с ди джей участия на различни тематики тип 90-те, БГ ретро, иновативна музика” – обещава управителката Ирина. По думите й това, на което ще заложат още следващото лято са външни сцени и гостувания на различни известни изпълнители. Всичко казано звучи доста амбициозно с оглед на факта, че младите хора се ориентират главно към Боровец през зимата или към София. При всички случаи обаче не е и невъзможно да се постигне, особено когато се мисли в перспектива. „Има много млади хора, които са създали своя бизнес и са решили да се развиват в нашия град. Те също заслужават да има къде да се забавляват” – категорична е младата дама.

Има обособен детски кът, на който малки и големи ще могат да се радват в хубавото време. С него ползвателите на обекта се опитват да обхванат по-широк кръг от хора, включително и майките с малки деца. „ Понеже не ни стигна времето, за следващия летен сезон планираме още неща за забавление като например батути, с които да привлечем повече посетители. Разполагаме със  свободно помещение и сме си поставили за цел да направим зимен детски кът, който да бъде затворен и предназначен за партита и рождени дни. Обектът принадлежи на Военен клуб-Самоков и през годините е отдаван под наем на различни ползватели. „Нашият договор е за дълъг период от време като по този начин искаме да покажем и на себе си, а и на клиентите, че не става въпрос за нещо временно. Виждате, че инвестицията е доста голяма. Ние не сме се отказали и ще продължаваме да инвестираме, за да се получи крайния резултат и да има наистина едно място с различна концепция” – споделя Ирина. Това, на което ще се наблегне са ди джей участията в  петък и събота. Броени дни след като отвори врати, Central Park изненадва посетителите си с кратко меню, в което има доста интересни неща за похапване. Всичко това е напълно в унисон с концепцията за едно хубаво заведение, в което човек може да хапне вкусно, да изпие едно кафе с приятели и да се забавлява до по-късно.

Важен двигател, за да се случи това е екипът. Той все още се сформира, но е от млади и амбицирани хора. „Готови сме да инвестираме в тях, за да се получи един качествен колектив” – казва Ирина Караджинова. За едно такова начинание е изключително важен и опитът. Трябва да си работил с много хора и да познаваш доста от тях, за да направиш най-точната преценка за нещата. „Предвид местата, на които съм работила и целите, които съм постигала, мисля че ще се справя” – заключава уверено управителката на новооткрития обект.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close