ОбществоРегионалниСамоков

Отвори врати първото бюро за дигитални активи в Самоков

Днес в Самоков бе открито първото информационно бюро за дигитални активи. Интересът към този вид активи нараства с бързи темпове и това е съвсем естествен процес. Предвид увеличаващата се инфлация все повече хора се насочват към инвестиране в този клас активи.

Бюрото носи името Сlose Crypto Circle /ССС/ като целта на собственика Любомир Дашин е да помогне с технически и фактологически анализ, предоставяйки нужната информация и компетенции на тези, които вече са на пазара, или им предстои да направят първите си крачки в него.

CCC ще предлага курсове по: Основи на трейдинга, Блокчейн анализ и Life coaching. Преди 25 години хората бяха скептични към email-ите, а днес не можем да си представим света без социалните мрежи. Отдавна се говори за безкешово общество, а обозримото бъдеще ни води именно в тази посока.

На 9.07.22 г. официално отваря врати и реновираният, добре познат магазин „Акос”, с адрес ул. „Иван Вазов” 17. Новият обект разполага с просторно, съвременно търговско помещение и предлага на клиентите си удобство при пазаруването на любимите им стоки за дома, трапезата и семейството. Тук можете да откриете перфектния подарък за събитие, празник или любимия човек. Осигуряват се редовни обновления на познатия продуктов асортимент, акцент е персоналния подход към клиента.

Двете помещения Close Crypto Circle и магазинът за домашни потреби „Акос“ са на един и същи адрес – ул. „Иван Вазов“ 17.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close