Слайд категория

Осем фирми кандидатстват за изработка на филм и рекламни материали

 На 25-ти юни се проведе обществена поръчка за избор на изпълнител, който ще реализира дейностите по рекламата и публичността заложени в туристическия проект, спечелен от община Самоков.

Комисия с председател инж. Евелина Перфанова отвори и разгледа постъпилите тръжни документи. В комисията присъстват експерти от общините Самоков, Долна баня и Сапарева баня. Това е първи етап на поръчката, в която се разглеждат представените фирмени документи и се допускат кандидатите до участие във втори етап, когато вече ще се разглеждат постъпилите офертни предложения. Обществената поръчка е за „Изработка на рекламни и информационни материали, визуализация и публичност, изработване на рекламен филм” по проект „Подкрепа за развитие на регионален маркетинг на туристическа дестинация – Самоков – Сапарева баня – Долна баня”. Обектът на поръчката предизвиква изключително голям интерес и имаше много участници. Осем фирми са подали документи – „Българска издателска компания” АД, „Астала” ООД, „Щрапел Комюникейшън” ЕООД, „Консорциум Инициативи”, „Студио Златен век”, „Зенит адвертайзинг енд комюникейшън” „Боро вижън” и „България Травел 2012”. Избраният изпълнител трябва да подготви рекламните материали по проекта, да изготви туристическа карта на дестинацията, както и 3Д макет на региона, да подготви билбордове, указателни табели, туристически дипляни и брошури. С рекламна цел ще бъдат направени сувенири, картички. По тази поръчка се предвижда и изработването на 15 мин. рекламен филм на дестинацията. Стойността на поръчката е в размер на до 150 хил. лв. Останалите детайли – като срокове за изпълнение, гаранции и др. ще бъдат уточнени при изготвянето на договора с изпълнителя. От днешната процедура комисията ще изготви протокол за допускане до участие и на втори етап ще бъдат разгледани предложенията на допуснатите фирми.

По този проект предстои провеждането на още една обществена поръчка, когато ще бъде избрана фирма за логистика. Тя ще отговаря и организира участието на трите общини в туристически изложения.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close