Общество

Осем дами показаха техники в карането ден преди 8-и март

Анна Манова

Традиционно по случай женския празник в началото на март, от ОУ „Митрополит Авксентий Велешки” организират автомобилно шоу. Тази година то се проведе за 3-ти път, на седми март в двора на училището.

+Женското рали е състезание между учителките в училището, в което те се впускат със своите коли. В рамките на няколко минути всяка от тях може да покаже умения зад волана, карайки между конуси, паркиране назад, както й бързина в скоростната отсечка. А учениците имат възможност да видят любимите учителки в нова светлина – като фурии зад волана, излезли извън рамките на класната стая и показвайки как и те могат да се забавляват. Тази година участие взеха 8 жени, а оценка за тяхното майсторско шофиране дадоха представителите на органите на КАТ – Пътна полиция. С хронометър времето засичаше началникът на КАТ Георги Елин.

Всички дами бяха амбицирани да се класират на първо място, като показаха адреналин и завидна точност в преминаването на всяко едно препятствие. След първата тройка се наредиха- на първо място Даниела Трохарова, на второ място застанаха с малка разлика Ирина Бонева и Даниела Георгиева. А за другите участнички остана, както се изрази директорът Чамов – четвъртото място и доброто настроение в навечерието на най-женския празник в най-женския месец.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close