ЗлободневноРегионалниСамоков

Окръжна прокуратура внесе обвинителен акт срещу Виктор Делигълъбов

„Самоков 365“

24 – годишният самоковец Виктор Делигълъбов отива на съд. Окръжка прокуратура внесе обвинителен акт срещу него.

Мъжът, който два пъти прегази жена под влиянието на наркотици отива на съд. Според прокуратурата обвиняемият умишлено е блъснал 49- годишната Недялка Джикова като и е причинил тежки телесни повреди.

Припомняме, че през юни миналата година Недялка Джикова се сблъсква със смъртта два пъти. Тя е блъсната от автомобила на младия мъж на центъра в града, на метри от Районното управление. В този момент тя е на работното си място, като решава да пресече улицата, когато в гръб я блъска тежкото возило, и то няколко пъти. Оттогава тя се лекува и в момента се възстановява. Изправя се само с чужда помощ. А надеждата й е виновникът да си получи заслуженото наказание.

Според окръжната прокуратура в София Виктор Делигълъбов е блъснал Джикова умишлено, след като е карал технически изправен автомобил, взет под наем с парктроник и камера за обратно виждане.

Тестът му за наркотици показва наличие на канабис и кокаин, а това го слага в друга графа.

Освен наказание лишаване от свобода, като възпитателна мярка обвинението настоява автомобилът да бъде отнет в полза на държавата. Очаква се насрочване на разпоредително заседание.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close