ОбществоРегионални

Обявен е конкурс за директор на училището в Ярлово

Самоков 365

Със заповед на Росица Иванова – началник на РУО – София регион е обявен конкурс за директори на няколко училища в Софийска област. Сред тях е и ОУ „Васил Левски” – с. Ярлово, където предстои да бъде назначен нов ръководител, заедно с още четири учебни заведения – ОУ „Васил Левски” – с. Литаково, общ. Ботевград, СУ „Васил Левски” – гр. Елин Пелин, ОУ „Св. Св.Кирил и Методий” гр. Ихтиман и ОУ „Св. Иван Рилски” – с. Искрец, общ. Своге. Досега директорското място в ОУ „Васил Левски” – Ярлово се заемаше от Славейка Галева, която наследи на поста Ели Карабожилова.

ОУ „Васил  Левски” – село Ярлово е обявено за средищно. То е най-отдалеченото и единственото защитено училище на територията на община  Самоков. Сгушено в полите на Верила планина, то обединява деца и ученици от три съседни села: Поповяне, Ковачевци  и Ярлово. Сред изискванията към кандидатите са да имат магистърска степен на образование и не по-малко от пет години учителски стаж.

Обявеният конкурс ще протече в три етапа – документи, писмен изпит-тест за определяне нивото на общите компетентности и основните познания, необходими за заемане на длъжността и последен етап – интервю. Документи се подават на място в РУО-София регион, а крайният срок е до 17.30 часа на 30-ти декември

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close