РегионалниСамоковСпорт

Общо пет медала от Пампорово за малките алпийци от „Рилец“ и „Чамкория“

„Самоков 365“

Три медала за СК „Рилец“ и два за СК „Чамкория“ – такава е равносметката от участието на нашите алпийци  U8, U10, U12 в гигантския слалом за купа Пампорово, провела се на 13 януари в зимния курорт.

Със злато за клуба на „Рилец“ в категория до 8 години се завърна Мартин Спасов. При силната конкуренция в групата в десетката успяха да се наредят още Красимир Василев от СК „Боровец“, който финишира пети, седми е Мартин Бакрачев от „Рилец“ и на десета позиция е състезателят от СК „Чамкория“ Лео Цоник.

Много добро представяне и медали в категорията на 10-годишните спечелиха Павел Марков, който се окичи със сребро и при момичетата Гергана Мирчева – с бронз. И двамата са от състава на СК „Чамкория“.

В групата на U12  второ място зае Борислав Тодоров от „Рилец“, а при момичетата в тази категория най-добро представяне направи Кристина Рангелова от същия клуб, която завърши шеста. В категорията при 12-годишните в челната десетка се наредиха още Иван Рангелов /“Рилец“, 7-мо място/,  след него останаха Александър Василев /“Боровец“/ и Станислав Вуков /“Чамкория“/.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close