ОбществоРегионални

Общинските съветници от ГЕРБ дариха защитни средства на медиците в Самоков и ЦНСТ

Самоков 365

Общинските съветници от ГЕРБ-Самоков Александър Кроснев, Васил Благоев, Ваньо Тодоров, Емилия Атанасова, Евгения Коцова, Миролюба Ташова, Надка Янакиева и Христо Кочов направиха дарения във връзка с борбата срещу епидемията от COVID – 19.

Част от общинските съветници занесоха лично антибактериални гелове, дезинфектанти, предпазни маски и шлемове, ръкавиции и медицински спирт на медиците от МБАЛ Самоков, на техните колеги от Центъра за спешна медицинска помощ, както и на Центъра за настаняване на деца от семеен тип в града. „Искаме да помогнем на тези, които стоят на първа линия в борбата с коронавируса” – обявиха дарителите с призив към жителите на града да си останат вкъщи.

Не закъсня и обратната реакция под формата на благодарствени писма. „Вашият жест укрепва вярата ни в силата на човешкото милосърдие, в желанието и способността на всички, които разполагат с реални възможности да проявят съпричастност към проблемите на хората в нужда” – заяви управителят на „МБАЛ-Самоков” ЕООД д-р К. Ковачка. „Предоставените ни предпазни средства ще бъдат използвани за опазване живота и здравето на екипа и децата” – увериха от ръководството на  ЦНСТ-Самоков с пожелание за благоденствие и светли дни.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close