Самоков

Общинска библиотека „Паисий Хилендарски” – отново първенец

Зоя Станкова

Общинска библиотека „Паисий Хилендарски“ за пореден път доказа, че когато работиш с любов и всеотдайност, резултатите никога не закъсняват.
Последната инициатива на библиотечните служители бе включването в конкурса „Твоят път към библиотеката“ – фотоконкурс, организиран от Фондация “Глобални библиотеки” – България.
В рамките на един месец читателите и хората, които са извървели пътят към своите библиотеки имаха възможността да дадат своя вот на Facebook страницата на Фондация „Глобални библиотеки” – България.
От общо 75 библиотеки, участници от цялата страна, и около 11 000 гласа, Общинска библиотека „Паисий Хилендарски“ надделя в оспорваната конкуренция, събирайки 2700 гласа и наградата – мултимедиен протектор, идва в Самоков.
Наградата беше връчена на официална церемония в навечерието на 9 ноември и в рамките на Национален форум „Библиотеките днес” 2017, който се провежда в София в периода 9-11 ноември и е организиран от Фондация „Глобални библиотеки” – България, под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close