ПолитикаРегионалниСамоков

Общинската организация на БСП – Самоков подкрепи единодушно Владимир Георгиев за четвърти мандат на идните избори  

„Самоков 365“

Общинската организация на БСП – Самоков номинира досегашния кмет на общината Владимир Георгиев за четвърти мандат. Това стана ясно на провелата се през почивните дни конференция на месттната структура на червените в града. На нея присъства и народният представител Иван Ченчев.

Припомняме, че преди голямата конференция всички основни партийни организации в града и селата направиха своите ниоминации както за кмет на Община Самоков, така и за кметове на кметства и общински съветници. А местните избори са насрочени за 29 октомври 2023 г.

На провелата се в съботния ден /12.08.23 г./ конференция бяха утвърдени кандидатите за кметове в 16 села, в които се провеждат избори, както и листата за общински съветници. Като стана ясно водач е Владимир Георгиев, следван от Михаил Михайлов, трети е Радослав Стойчев, а едва на четвърта позиция е досегашният зам.- кмет по финансовите въпроси Дончо Зашев.

„Поставихме основните цели и задачи, и тръгваме с увереност и с лицата си в поредната кампания. Целта е една – Владимир Георгиев да бъде избран за кмет на община Самоков още на първи тур и поне 10 кметски места по селата, както и максимален брой представители в общинския съвет“, казаха от организацията.

 

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close