ПолитикаРегионалниСамоков

Обръщение на кандидата за депутат Райко Масларски от „Изправи се! Мутри вън!“

За няколкото месеца от предишните избори аз не съм се променил – нито моите виждания, нито желанието ми да ги отстоявам. Няма да добавя нещо ново към вече споделеното и обещаното. С 45-о Народно събрание промяната започна, макар и бавна, и незавършена. Време е да мислим за осъществяването на повече неща в дългосрочен план.

Категорично споделям „Осемте приоритета”, посочени в кампанията от „Изправи се! Мутри вън!“ – съдебна реформа, продължаване на ревизията в управлението, подкрепа за малките фирми, повишаване на заплатите и преизчисляване на пенсиите, защита от монополен и данъчен натиск, качествено и достъпно здравеопазване, справяне с демографската криза сред българите с подпомагане на младите родители, опазване на Зелена България без боклуци, презастрояване, мръсен въздух, незаконни сечища.

Само така ще се решат проблемите на обикновените хора. Ще се върнат надеждите, чувството за справедливост, личната инициатива, които до голяма степен сме загубили. И ще просперира страната ни. Като своя основна задача продължавам да определям постоянната грижа за интересите на гражданите от Софийска област и моя роден град Самоков. Такава е представата ми за българския народен представител. Вярвам, че само с истинска съпричастност, могат да се решат регионалните, местните, и като цяло националните проблеми. За да се създадат закони и осъществи действителен контрол върху управлението, в интерес на всички граждани, а не на отделни групи, партии, кръгове, кръгчета и други помазаници. За да може всеки, където и да живее, да не бъде забравен, да бъде чут, да усеща подкрепа, да знае кой и как го преставлява, да го държи отговорен за свършеното и несвършеното.

Непроменен остава и моя призив – Гласувайте! С вашия глас затруднявате възпроизвеждането на статуквото! Гласувайте, за да няма връщане назад, за да вървим напред, със спокойствие и чиста съвест. Не се оправдавайте с липсата на алтернатива, имате добри възможности. Направете своя избор, доверете се на когото пожелаете, но не се отказвайте. А ако искате да подкрепите мен, можете да го направите с номер 8 в бюлетината и с преференция 103.

Купуването и продаването  на гласове са престъпления!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close