Политика

Обединен блок на труда – за доброто на Самоков!

obtУважаеми съграждани,

на 25-ти октомври гласувайте всички! Гласувайте за избрана от ВАС партия или коалиция! Гласувайте за най-достойния кандидат за кмет…Гласувайте за хора със собствено мнение и опит, за нови лица в листите, които ще дойдат с нови идеи и нови решения на нашите проблеми.

Помнете преди четири години кой какво ви е обещал и дали го е изпълнил. Слушайте сега какво ви обещават и след четири години вижте дали са го изпълнили.

 

Листата на Обединен блок на труда „Български лейбъристи” е съчетание от професионален опит, младост и желание за работа.

Решаване на основни проблеми:

  1. Проекти от инфраструктурата

1.1 ВиК проекти за всички села

1.2 Довършване на проект за воден цикъл на гр. Самоков

1.3 Проекти за подмяна на уличното осветление

1.4 Изграждане на видео наблюдение в селата и рисковите райони на града

 

 

  1. Подобряване на бизнес климата

– Намаляване на административната тежест

Задачи

  1. Подкрепа на инициативи и проекти на общинско, регионално и трансгранично равнище за насърчаване на местния бизнес и разкриване на нови, устойчиви работни места
  2. Връщане към принципите на финансова децентрализация, разширяване на правомощията на общинските органи в областта на данъците и контрола в изразходването на средствата от бюджета и по линия на оперативните програми, съгласувани с ЕК.
  3. Насърчаване на публично-частното партньорство и перспективни области на местната икономика и инфраструктура, както и в публичните услуги /енергоснабдяване, водоснабдяване, преработка на отпадъци и на замърсени води, публичен транспорт и др./
  4. Разширяване на мрежата и подобряване на качеството на общинските услуги, включително извършване с включване на НПО, насочени към самотните и възрастните хора, инвалиди, трайно безработни и други социално уязвими групи.
  5. Подкрепа на проекти за преодоляване на демографските проблеми в райони и села в нашата община

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close