ОбществоРегионалниСамоков

Ново споделено пространство „Космос“ отвори врати в Самоков

„Самоков 365“

Отвори врати център за споделено пространство “Космос” в Самоков. Адресът е ул. “Рилски скиор” 14, улицата зад Историческия музей.

Официалното откриване се състоя на 9 май и започна със занимания  за малчуганите, включващо специално шоу от Детски научен клас – София, грънчарство с Камелия Брашненкова, анимационните герои Пепа Пиг и Спайдърмен. Всички дечицата имаха специална почерпка и подаръци, предоставени от СмартиКидс, Doma Sweets и Зайо Байо, които са едни от съмишлениците и приятелите на центъра. Сертификати за завършен курс, получиха и децата на СмартиКидс в направления ментална аритметика и увлекателна математика. Много родители и деца уважиха детското парти, като сред тях беше и зам. – кметът Люба Кленова, управителят на ЦНСТ – Иванка Соколова с децата от центъра и много други.

След детското парти имаше и специално откриване за големите приятели и партньори на центъра със специално подготвено Комеди Стенд ъп шоу, организирано съвместно със СНЦ “Ти си доброто”. Абсолютно безвъзмездно в подкрепа на каузата „За равен училищен старт“, а в ролята на комедианти се превъплътиха Благовест Бичаков, Венеса Кроснева и Георги Симитчиев. Присъстващите имаха възможността да се насладят на специално подготвена дегустация на български вима от собственичката на „Гараж 88“ Аделина Спасова. А за хубавата музика се погрижи DJ Иван.

Много приятели, роднини и близки уважиха собственичките на центъра Евелина Спасова и Петя Попова. На събитието присъстваха „Ротари клуб“- Самоков, биснесменът Сотир Немов, народният представител Валентин Милушев, Янко Славчев, СНЦ „Ти си доброто“ и много други.

Центърът ще предлага курсове за малки и големи, зала за събития, кафе кът за родители, както и Сoworking център, от където може да се работи. Предстои и лятно училище и много други изненади.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close