ОбществоРегионалниСамоков

Николина и Велина Георгиеви подредиха авторски бижута в Библиотеката

Анна Манова

Коледна изложба – базар на ръчно изработени бижута подредиха в Общинска библиотека Николина и Велина Георгиеви. Двете дами са майка и дъщеря, за които се превърна в традиция в началото на най-празничния месец декември да предлагат богато разнообразие от артикули, подходящи за подаръци за близки и поставянето им под елхата.

Младата самоковка Николина, която от в момента живее в чужбина, направи няколко самостоятелни изложби на авторски бижута, а в последните няколко изяви се включва й нейната майка. Съвместно те представят част от новата си колекция, изработена от различни материали, сред които са полускъпоценни камъни, дърво, текстил, филц, стъклени мъниста, метални елементи. Двете дами са ги подредили тематично, като сред набора от бижута може да откриете разнообразие от гривни, колиета, обеци. А при покупка над 20 лв., като комплимент от страна на Николина и Велина, всеки може да си избере подарък от последната витрина.

Базарът е от 4 декември до 27 декември /петък/. Всеки желаещ може да разгледа или да закупи артикул всеки делничен ден от 8:00 – 17:00 часа в Библиотеката.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close