ЗлободневноРегионалниСамоков

Николай Николов става общински съветник в ОбС – Самоков на мястото на Дончо Зашев

„Самоков 365“

Николай Николов е новият общински съветник от квотата на БСП – Самоков. Това стана факт след като общинският съветник Дончо Зашев зае мястото на заместник – кмет по финансовите въпроси в началото на май. Зашев смени на този пост Сия Шехтанова.

Николай Николов е инженер и е специалист в областта на техническия надзор. Той има опит като част от общинския съвет в Самоков. На местните избори през 2019 година той бе на 11 място в листата на БСП – Самоков. Тогава Николов събра 122 преференции в своя полза, което не успя да му гарантира мандат в местния парламент. Преди него в листата бяха по-младите в редиците на червените като Георги Цурев, Боряна Спасова, Ели Георгиева, Дончо Зашев, Михаил Михаилов и Радослав Христов.

Припомняме, че в края на миналата година Николай Кокалов се отказа от мястото си в ОбС поради сериозни здравословни причини. Тогава възможност да застанат на неговото място имаха следващите подред в листата на червените – Никола Панев и Боряна Спасова. И двамата отказаха. След тях е Георги Цурев, който зае мястото. А сега след като Дончо Зашев стана зам. – кмет, Николай Николов застава на негово място.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close