ПолитикаРегионалниСамоков

Николай Кокалов от БСП за България: Ще вложа моя опит, знания и лични умения за развитието на Община Самоков

Казвам се Николай Кокалов, на 56 години, женен, с две деца. Завършил съм с отличен успех Висшата специална школа на МВР „Георги Димитров” в София /по известна като школата в Симеоново/, а второто си висше образование завърших по специалността „Право” в СУ ”Св. Климент Охридски”.

18 години съм работил в системата на МВР, като две години съм бил и началник на РУ на МВР – Самоков, като под мое ръководство самоковското полицейско управление беше сред водещите по резултати в борбата с престъпността в областта. Освен като полицай съм работил и като адвокат в Софийската адвокатска колегия и като такъв работя и към настоящия момент.

В работата си винаги съм бил честен, принципен и отговорен към общите цели и обществено полезните резултати. Споделям лявата идея и като народен представител от листата на БСП бих влагал своя опит, знания и лични усилия Община Самоков да стане още по-добро място за живеене за жителите й, а също така и предпочитано място за отдих и развлечения за гости и туристи. Ще работя усилено за това ВиК да се превърне в общинско предприятие, тъй като Общината ни заделя много средства от бюджета за ремонтни дейности, както и за изготвяне на проект за изграждане на пречиствателна станция на селата Бели Искър, Говедарци, Мала Църква, Маджаров и к.к. Мальовица и реализацията му.

  • Номер 4 в бюлетината,преференция 106 
  • #БСПзаБългария #СГрижаЗаХората #ПарламентарниИзбори2021

*Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close