Култура

„Нека Коледата започне!”… в библиотеката

12388116_487903228047861_1190833682_nЗоя Станкова

Служителите на общинска библиотека „Паисий Хилендарски” за поредна година ще се погрижат коледният дух да съпътства дните на малчуганите от града, като в периода от 14 до 23 декември в Детския отдел и филиала в IV квартал ще се проведе детска коледна работилница за картички, декорация и играчки.
За най-малките посетители и читатели на библиотеката са подготвени вълшебни дни, които ще направят очакването за Коледа още по-голямо и вдъхновено.
Интересните идеи за сръчните ръце и голямото въображение на децата, коледни песни и уют сред стилно направена коледна украса, са само част от изненадите, на които ще се насладят малките самоковчета.
Факт е, че любовта към книгата възпитава и в любов към празниците, уважение и почитане на всеки един от тях. Когато празникът носи настроение, а подготовката и очакването към него носят със себе си емоция и заряд, всичко е в пъти по-красиво.
Детския отдел и филиала в IV квартал ще отворят вратите си за коледната работилница „Нека Коледата започне сега!” на 14 декември и ще влязат в сърцата на децата с коледния дух до 23 декември. Заниманията ще бъдат всеки ден – в преди обедните часове от 10.00 до 11.30 часа и след обяд от 14.00 до 16.30 часа. Заповядайте, дечица!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close