Обща категорияОбществоРегионални

На 5 май ще се проведе състезание по стрийтбол на „Тотка”

Streetball Competition SAF 2018 е част от Street Art Fest Samokov, който за трета поредна година събира страхотна аудитория за агитки и забавления. Мероприятието ще се проведе  на 5 май (събота) от 15:00 часа на открита спортна площадка “Тотка”. Събитието има състезателен характер. Категориите за участие са три:  между 13-15 години, 16-18 години, които ще получат като награда баскетболна топка и над 18 години  с награда вечеря в местен ресторант.

Ако искате да вземете участие в Streetball Competition SAF 2018, е необходимо да се запишете предварително чрез лично съобщение в страницата на събитието или на Hub-а. Потвърждаването за записалите се и за тези, които са пропуснали да го направят, ще става на място в датата на състезанието от 14:00 до 14:30 часа.

По регламент всеки отбор ще се състои от трима играчи. Продължителността на срещата ще бъде до достигане на лимита от точки, които са различни за съответната категория. Играе се до 2 точки разлика. Награждаването ще се проведе в 20:30 часа в Hub-а, а след това ще се проведе малко тържество.

За доброто настроение преди и по време на състезанието, ще се погрижи O.J. с повдигаща духа селекция от рап музика. А по-късно в 21:00 часа ще продължи и с Аfter party в Hub-а.

Събитието ще се проведе с любезното партньорство и съдействие на BG Бъди активен, Община Самоков, ресторант Target и старши треньор на “Рилски спортист 2011” – Борислав Трифонов.

Финалният концерт на Street Art Fest Samokov е с дата 11 май от 17 часа на площад “Захари Зограф”, където самоковският артист O.J. ще подгрее гостите. Участие ще вземат Young BB Young, ЖЛЪЧ, “Кати денс”, Елена Несторова и танцова школа към читалище – паметник “Отец Паисий – 1859”.

След концерта, емоциите и танците ще продължат с Аfter party в Hub-a – отворено пространство за младежи, работещи на свободна практика, езикови и художествени ателиета и място за събития.

Третото издание на Street Art Fest Samokov 2018 се провежда с огромната подкрепа и съдействие на Община Самоков, BG Бъди активен, Hub-a и хотел “Арена”, Самоков.

 

Tags

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close