ОбществоРегионални

На 16-ти март изложба в Хъб-а ни пренася в Мексико

Самоков 365

На 16-ти март изложба в Хъб-а ще ни пренесе на територията на Мексико, дълбоко в дебрите на изкуството. Организаторите обещават да се впуснем в дълбоко пътешествие, посредством фотографските творения на Емил Методиев и в мексиканския тропически климат с пътеписните разкази на Юлия Юриева.

Още от малка, Юлия е почитател на приключенските книги. През 2014 г. се озовава в Мексико като доброволец и оттам започва любовта й към тази страна, културата, хора, храна, природа, архитектура и всичко останало. Към днешната дата Юлия е посетила държавата 4 пъти. Тя ще  разкаже за пирамидите, водопадите, плажовете, малки градчета и мегаполиси, пустини, за домашната мексиканска храна, за улиците, пазарите, опасностите, финансовата част и как да организираме пътешествие до тази част на Америка. Вече повече от 15 години Емил Методиев се захласва по фотографията. Пленен е от магията й. Поради честите си пътувания, той успява да си открадне моменти от всяко дестинация, до която пътува и се раздава до получаване на съвършен кадър.
Ако искате да сте част от интернационалната ни културна среща, си запазете съботната вечер на 16-ти март. Hub-a ви очаква с широко отворени врати, а партито със сигурност ще е по-горещо и разтапящо от всякога. Началото е 20.00 часа, а входът свободен.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close