ОбществоРегионалниСамоков

На тържествена церемония се проведе ротация на Ротари клуб

„Самоков 365“

В хотел „Арена” се проведе ротация в Ротари клуб с тържествена церемония за предаване на ротариански огърлици на президентите на Ротари клубове: Дупница, Кюстендил, Самоков, за следващите 12 месеца.

Домакин на събитието бе Ротари клуб Самоков. Новият АДГ на целия район – зона 3 – Екатерина Вадажийска, откри официалната церемония по връчване на огърлиците на новите ротариански президенти. На Ротари клуб Самоков президент ще бъде Христина Бърдарска. Тя развълнувано прие огърлицата и сподели, че за нея това е голяма отговорност и чест и ще се стреми дейностите на клуба да се развиват.

Тази година мотото на Ротари е „Създаваме надежда в света” в подкрепа на мира и менталното здраве, образование, международен обмен и икономическа стабилност.

Трите клуба в зона 3 продължават да бъдат един сплотен отбор и заедно да работят за общностите си безкористно и безрезервно.

Гости на тържественото събитие бяха кметът на Община Самоков – Владимир Георгиев, дистрикт-гуверньорът на Ротари България – Виолина Костова, областният управител на Софийска област – Радослав Стойчев, членове на Ротари клуб София-Интернешънъл.

Кметът Владимир Георгиев благодари за поканата и поздрави всички гости и най-вече новите президенти. Пожела им да развиват още много значими проекти и заяви, че могат да разчитат на Община Самоков за тяхното успешно осъществяване.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close