Култура

На гости в Поморие

ПОМОРИЕ -2 (1)Васил Михайлов

Младежката театрална студия към читалище-паметник „Отец Паисий-1859“ представи пиесата „Далавера за леваци“ от Майкъл Куни в град Поморие на 28 ноември.
Представлението бе реализирано по покана на ръководството и театралния състав на Народно читалище „Просвета-1888“ – град Поморие.
Младежите играха отлично и бяха наградени от многобройната публика с аплодисменти, често прекъсващи играта им. Те бяха възхитени от топлината, с която домакините ги посрещнаха и през целият престой бяха неотлъчно с тях, начело с председателя на читалището Милчо Талев и  дългогодишният  известен поморийски актьор Коста Самоковлийски.
Гостуването, макар и кратко,  остави отлични впечатления от Поморие , от сградата на читалището, която е най-новата в България и с най-модерно оборудване, от колегите читалищни дейци и най-вече от публиката съпричастна с играта им.
Гостуването бе осъществено с транспортната помощ на “Си комерсиал 7” в лицето на Сотир Немов и финансовата подкрепа на Стоян Пашов – председател на читалището ни.  Най-искрени и сърдечни благодарности на спонсорите и на домакините от Поморие!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close