ОбществоРегионални

Нашите будители

Стоянка Стринска

Без централната организация, без умелото ръководство на Управителния съвет към СИБ с председател господин Красимир Коцев, няма да има толкова много работещи активно организации. Пожелавам им здраве, дълголетие и успехи за спазване правата на хората с увреждания! С голямо „Благодаря!” и признателност се обръщам към институциите, които първи ни подадоха ръка, а именно:

Съюзът на инвалидите в България през 2004 година признаха СИБ „Венетица” Долна баня за основна общинска организация с председател Стоянка Стринска. В продължение на дванадесет години получавах от тях точна информация и съвети по важни и наболели проблеми, а списание „Кураж” даде гласност за дейността ни. При освещаването на клуба на инвалида енорийският ни свещеник ставрофорен иконом Пламен Димитров запали у нас огъня на любовта към хората, вярата и надеждата в доброто бъдеще.

От успешните контакти и проведени срещи с кмета на общината господин Владимир Джамбазов и председателя на общинския съвет госпожа Лиляна Драганова, получих помощ при реализиране на различни по вид мероприятия, свързани с традиции, обичаи, празници, екскурзии и другарски срещи с други организации, от които имаме само хубави спомени. По случай 1 ноември, с чувство на уважение и благодарност към тях, казвам: „Те са нашите Будители!”

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close