ОбществоРегионални

Национален форум на предприемачи ГЕРБ се проведе в Боровец

“Самоков 365”

Общинският ръководител и народен представител от ГЕРБ – София област Валентин Милушев, представители на ПП ГЕРБ – Самоков и на младежката организация на ПП ГЕРБ – Самоков посрещнаха участниците в Националния форум на предприемачи ГЕРБ „За стабилна политика и развита икономика“, който се проведе в к.к. Боровец. В рамките на форума заместник-председателят на партията Цветан Цветанов изнесе лекция на тема “Обществено-политическата ситуация в страната”.
Сред гост-лекторите на конференцията бяха вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев, председателят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси и народен представител от ГЕРБ – Пловдив Менда Стоянова, българският комисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева  Паунова.
Презентации представиха министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, както и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.
Организатори на събитието бяха ПП ГЕРБ, сдружение „Граждани за европейско развитие на България” и фондация „Ханс Зайдел“.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close