Слайд категория

Напълно нови в „ЕV style”

EvКрасотата – началото и безкраят на вселената. Естетичните критерии се менят в различните епохи, но категорията красиво остава

В началото бе Красотата… За нея са изпети най-хубавите песни. Написани са милиони стихове. Нарисувани са безкрайно много картини. Писатели, поети, музиканти, художници, скулптори от всички епохи – откакто свят светува, са я търсили, откривали и преоткривали. Всеки по свой начин. И макар често, забързани в напрегнатия делник , подгонени от стрелките на часовника, да я подминаваме, красотата съществува. Тя е навсякъде около нас. Намигва закачливо в първите пролетни цветя и дърветата, окъпани в зелено, блясва с първите лъчи на лятното слънце, къпе се в цветовете на залеза, грейва в усмивката на децата край нас, оглежда се в очите на околните. Има я. Стига да имаме око за нея… Стремежът към красивото е вечен. Няма уважаващ себе си човек, който да не държи на своя външен вид. Съвременният израз на стремежа към безупречна визия са фризьорските салони и козметичните студия.Те никнат буквално като гъби. Появата им отдавна не се тълкува като лукс, а  необходимост, породена от ежедневието.

 „EV style” е един от новите обекти в района от типа „Преобрази себе си”. Собственичката Евелина Велчева е усвоила и най-малките тънкости в прическите и грижите за косата. Голям принос за това има майка й, от която научава занаятаи го придобива по наследство. Логичното продължение на натрупаните знания и умения е собственият фризьорски салон. От един месец той е вече факт и посреща с отворени врати посетителите. „Много отдавна ми беше идеята, но очаквах най-подходящия момент. Това е моята сбъдната мечта” – споделя Евелина. Разказва, че от седем години се занимава с фризьорство и успява да натрупа ценен опит по семинари и обучения. Непрекъснато участва в тях, за да е в час с тенденциите.„Стремя се да предлагам всички новости на клиентите” – уверява тя.

Курсовете, които се провеждат не са добър вариант човек да придобие необходимата професионална компетентност. Много дълъг период от време трябва да мине, за да стане това. Първите месеци във всяко ново поприще са много стресиращи и е нормално човек да се съмнява в себе си. Въпреки това, ако е решил да се занимава с това нещо, не трябва да се отказва, а да се доусъвършенства. „На мен не ми е трудно”- споделя Евелина. По думите й работата нищо ново, това е призвание. Има постоянни клиенти, които не пропускат да се отбият през салона, минавайки оттам . За големия интерес допринася и стратегическото му местоположение – намира се до „Гранд”, близо до главен път и паркинг.

Прекрасно допълнение към прическите е гримът, който придава една цялостна и завършена визия на лицето. Освен това е удобно за клиентите, тъй като всичко се случва на едно място. От скоро Евелина е придобила ноу хау и в гримирането. По думите й основна роля за добрия краен резултат имат използваните продукти. „Това, което търсех е да са на нормална цена и с добро качество. Правилното решение се оказват марките „Matrix” и „L’ Oreal”. Утвърдените имена и фирми са много по-добър избор от останалите предложения в магазинната мрежа. Те също предлагат отстъпки и промоции. За съжаление повечето хора са консервативни. Трудно приемат и свикват с  новостите и в това отношение разликата между малкия и големия град е особено чувствителна. Важно да се експериментира, а когато е свързано със стайлинга и добрия външен вид на човека е направо задължителнo! 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close