Спорт

Най-добрите от добрите с демонстрация по таекуондо

taekДецата от самоковския клуб по таекуондо „Темучин” направиха демонстрация на уменията си навръх националния ни празник – 3-ти март. Мястото беше „Арена Самоков”, а часът 17.30.

В демонстрацията взеха участие 7 деца, заедно с 5-ма асистенти и техният ръководител Петър Видинов. Официален гост на клуба и на общината беше негово превъзходителство Хоанг Ин Сунг, консул на посолството на Южна Корея. Негово превъзходителство изрази комплиментите си към нашата община по повод условията за развитие и практикуване на спорт.

Демонстрацията включваше атрактивни изпълнения, а като за финал и високо спортно майсторство и за да демонстрира концентраци, Петър Видинов със завързани очи уцели ябълка, забита на меч с крака си.

В клуб „Темучин” тренират 70 деца от цялата самоковска община, като треньорът им изказва специални благодарности към детските градини „Звънче” и „Осми март”.

„Основното, на което се опитвам да науча децата е дисциплина към учителите и изграждане на здрави приятелски връзки, нещо, което липсва в днешно време”, казва Петър Видинов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close