ОбществоРегионални

Над 200 мотористи, Милена и D2 на „БороРок 2018”

Анелия Балабанова

Милена и D2 „взривиха” с изпълненията си сцената на „Боро Рок” 2018. В събота /на 25-ти август/ за пореден  път среща в курорта си дадоха едни от най-добрите български банди, които с часове ще забавляват най-запалените рокаджии под звездното небе на Рила планина. За поредна година „Боро Рок” на едно място запалените фенове на този стил музика. Летният фестивал е наследник на добре познатото за меломаните събитие „Рок в Рила” като в настоящия си формат съществува от 2014 г.

По традиция, в края на лятото китарни звуци, хард ритми, рок музика оттекват в подножието на писта „Червено знаме” и завладяват с много настроение събралата се публика. Целият ден беше наситен с много забавления и емоции за любителите на  високите скорости и рок музиката. Над 200 мотористи от цялата страна се събраха за  зрелищна  обиколка от Боровец  до Самоков  и обратно, след което всички запалени suzuki  фенове се насладиха на Рокабили парти и атрактивната мото мивка, която събра много зрители, въпреки дъждовното време следобед.

Вечерта партито подгряха самоковската група  „Molded“, които проправиха път за Милена Славова и D2.„Боро Рок” е за хората, които търсят алтернатива на морето и възможност за още едно неповторимо изживяване в разгара на лятото. Сред чистия въздух и уникалната планинска атмосфера, запалените рокаджии отново имаха възможност да се насладят на любимата си музика. „Получи се добре” – коментира Благовестка Томова – председател на Съюза на хотелиерите и собственици на обекти в Боровец. Всички желаещи можеха да се възползват от подготвените специални пакети на преференциални цени. В бъдеще трябва да се помисли и да има осигурен транспорт за хората от Самоков, желаещи да присъстват на събитието, споделиха организаторите.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close