ОбществоРегионалниСамоков

Наградиха отличните зрелостници в Самоков

„Самоков 365“

Наградиха отличните ученици, завършващи тази година училище в Община Самоков. Празничното събитие се състоя на 19 май на площад „Захарий Зограф“. Осемдесет и двама абитуриенти от випуск 2023 година получиха плакети, подготвени от общинското ръководство.

От името на града искам да ви поздравя, не само вас, но и целия випуск. Желая ви една успешна година, защото вие наистина правите една важна крачка в своя живот“, каза кметът Владимир Георгиев в обръщение към зрелостниците. Той добави, че ще се радва абитуриентите да останат да се развиват в родния си град след завършване на своето средно и висше образование.

Първи поздравления получиха тридесет и трима отличници на випуск 2023 от Профилирана гимназия „Константин Фотинов”. От Спортно училище „Никола Велчев” бяха наградени деветима отличници, които са първенци не само в училище, но и в спорта. От Професионална техническа гимназия „Никола Вапцаров” плакети получиха двадесет и трима зрелостници. Петнадесет са завършилите с отличен успех средното си образование в Средно училище „Отец Паисий” и двама от Професионална гимназия по туризъм, казаха от общинската администрация. От Общината за зрелостниците бяха подготвили празнична арка с цветя и балони.

Тържественото изпращане на випуск 2023 ще се състои на 24 май от 18:30 часа на площад „Захарий Зограф“.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close