Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Момичетата от „Кати денс” с първо място и отлично представяне в Шести национален конкурс „Път към славата”

“Самоков 365”

Момичетата от танцово студио „Кати денс” взеха участие в Шести национален конкурс „Път към славата” – 2018, който се проведе в периода 02.02-04.02.18г. в Руски културно–информационен център, гр. София. Организатор на събитието е Арт център „Кърнолски”. Грациозните самоковски момичета се явиха на  3 февруари, а представянето им се е отличило като повече от успешно. Равносметката е първо място във втора възрастова група /8-10г/, в четвърта възрастова група /14-18г/, с участието на 9 момичета, които са се отличили с второ място и участие на 6 момичета в същата възрастова група –  заели третото място. Всичките са в категория „Съвременни танци”.

В конкурса са записали участие 20 момичета от танцово студио „Кати денс”, а сред тях са и новите попълнения в голямото танцово семейство под ръководството на Митева – Яна Назлиева, Антоанета Терзийска, Стела Бонева, Адриана Огнянова, Радина Попова, Елиза Георгиева.

„Момичетата се представиха страхотно, въпреки трудностите, които имахме. Объркването на танцовия с певческия ден ни изигра лоша шега, но въпреки това те не се отказаха, а обратното – мобилизираха се. За малките момичета, думите ми са излишни, бойци в истинския смисъл на думата, надявам се това да бъде стартът на един много успешен състезателен период! От сърце благодаря на господин Владимир Георгиев за подкрепата, на всички родители и на момичетата за всичко!”, сподели хореографът Катрин Митева.

Шести национален конкурс “Път към славата”-2018, с организатор Арт център “Кърнолски”, се провежда  под патронажа на Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители, със съдействието на Министерството на образованието и науката и Регионалния инспекторат по образование. Тази година конкурсът регистрира рекорден брой участници – около 1300.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close