Самоков

Мобилно приложение ще предоставя актуална информация от Самоков

Самоков 365

Иновативно мобилно приложение показва актуални събития, информация и забележителности от Самоков. Апликацията има за цел да предоставя пълна информация относно институции, събития, цели и приоритети за развитие на община Самоков. Освен информацията, която дава, приложението предоставя в реално време и пряк контакт с публичните институции /Община, болница, полиция, училища и т.н./, културни институции /библиотека, музей, галерия и т.н./, организирани събития. В приложението представлява разработена система за важна информация до абонатите.

Апликацията е предназначена както за жителите, така и за гостите на Самоков. Тя може да бъде открито под името „Община Самоков” в гугъл магазина. Всеки потребител следва да въведе или създаде свой акаунт, чрез който приложението ще бъде синхронизирано с мобилния апарат. Община Самоков има за цел да улесни търсенето на жителите и гостите на града до различни сфери на живота в него.

В приложението, посетителите могат да се ориентират лесно, а информацията е поднесена точно и пунктуално. Платформата запознава с културния живот в Самоков. Потребителите могат да се запознаят с възможностите за спорт, отдих, туризъм, а също така да получат информация в реално време за промоции на хотели, ресторанти, услуги и т.н.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close