Регионални

Много хора се обединиха в помощ на Калин

Събраната сума за лечението му до момента е 50 000 лева

Христиана Видинова

„И най-малкото добро, което направиш, то е за твоя сметка, ще ти дойде на помощ и ще те избави от голямо нещастие. Може да ти се струва нищо, но една твоя светла мисъл, изпратена към някого, като Ангел ще дойде при теб, когато си в най-голяма нужда и ще ти помогне.“
-Учителят Петър Дънов

kalin-ivanovПреди две седмици историята на шестнадесетгодишния Калин Иванов „разтърси“ града ни. За пореден път самоковци,  и не само, се обединиха в една кауза, а именно събирането на средства за лечението му в Мюнхен, Германия. Още не е ясна датата около заминаването на семейството. Но средствата се набират с пълна сила, като равносметката до днешна дата е 50 000 лева, събрани от кутиите, които бяха поставени по най-различни точки в града , селата и Боровец, също така и благотворителният концерт, който се проведе на 18.09 /вторник/, припомняме, че там бяха събрани над 4 000 лева. Кутиите вече са събрани от всички точки и даренията ще продължат по сметката на майка му.

Благотворителният крос, под надслов – „Кросът на Калин“ е отложен с една дата по-напред – 26.10 /сряда/ от 13:30 часа на ролбана в Спортното училище, там отново ще бъде поставена кутия за дарения и след това средствата ще бъдат прехвърлени по сметката.

Номерът на банковата сметка на майка му е :

BG61BPBI79424074962101
Post Bank
Галина Иванова

PayPal Galia_1234@mail.ru Galina Ivanova

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close