ОбществоРегионалниСамоков

Много настроение и забавни игри на последното за сезона лятно парти на Младежкия дом

Анна Манова

Забавно, слънчево и много емоционално беше последното за сезона лятно парти, организирано от Младежкия дом. То се проведе последния петък на месец август на открито.

Отново за всички присъстващи деца имаше множество игри и любознателни викторини. Малчуганите с охота се включваха във всяко предизвикателство и се състезаваха кой пръв да даде правилния отговор на поставения интересен въпрос. Тричленно жури с председател Елена Петкова – експерт от отдел „Образование, младежки дейности и спорт” към Община Самоков, раздадоха награди на най-активните участници в лятното парти. Отличие под формата на благодарствено писмо получи и отговорникът на културната институция Латинка Щъркелова. Трогателният жест на внимание и признателност за сърцата работа и сътрудничество в работата с децата от Самоков, дойде от малчуганите от занималня „Ателието”, с ръководител Мария Стоилова. Те бяха част от разнообразните активности по време на забавните детски партита.

За доброто настроение се погрижи DJ Христо Дудин, а всички участници превърнаха пространството във весела дискотека на открито. Горещото августовско време превърна лятното парти в истински празник. Присъстващите се разделиха с усмивки и пожелание за нови срещи.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close