Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Младо семейство от Самоков станаха родители на тризнаци

Самоков 365”

На 05.10.2018 г. младото семейство от Самоков – Александър Вуков и Станимира Славчева станаха родители не на едно, а на цели три момиченца. Раждането на тризнаци е голяма рядкост, а шансовете да се случи са 1 към 6400. Трите дечица се появиха на бял свят с помощта на д-р Анна Богданова и специалистите от столичната болница „Токуда”, а раждането е станало с цезарово сечение, за по-голяма сигурност на майката и децата.

Щастливото събитие е още по-специално, тъй като две от момиченцата на младото семейство са еднояйчни близнаци, а третото не е. Това е още по-рядко срещано явление, което със сигурност е повод за радост на Александър и Станимира и техните познати и приятели.

И трите дъщерички на семейството се раждат над 1кг. и по преценка на лекарите са в кувьоз, докато специалистите преценят, че децата са достатъчно отраснали да бъдат отведени у дома. Всички болнични разходи ще бъдат поети от „Бороспорт“ АД,  тъй като младият татко Александър Вуков е ръководител отдел „Експлоатация въжени линии“ в Боровец. Целият екип на „Бороспорт“ е изключително развълнуван от рядкото събитие, сполетяло техния колега и пожелава на младото семейство дълги години семейно щастие.

Александър и Станимира вече са избрали имената на децата. Момиченцата ще се казват -Александра, Габриела и Даная.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close