Самоков

Младоженци избраха връх Мусала за атрактивна сватбена фотосесия

Анна Манова

Най-високият планински връх в България и на целия Балкански полуостров се превърна в атрактивно място за сватбена фотосесия. Това се случи навръх 6 септември.

Точно на 2925 м. надморска височина младото семейство Велина и Тома Тулеви са решили в снимка да запечатат един от най-прекрасните моменти в своя живот. Семейството е от Асеновград и е сключило брак през изминалата година на 24 юли 2016 година. И двамата са любители на планината, а както става ясно от снимките и на по-екстремните и запомнящи се изживявания.

сн. Андро Дюлгеран
сн. Андро Дюлгеран
сн. Андро Дюлгеран

 

 

 

 

 

 

Идеята за интересната фотосесия, която предизвика множество коментари и споделяне на снимките в социалната мрежа, е на фотографа Андро Дюлгерян. Той е любител на нестандартните снимки и решава чрез пост в пространството на фейсбук да прикани желаещи негови младоженци да направят сватбената си фотосесия именно на връх Мусала. И това става факт на Деня на Съединението. Красивата булка е в прекрасна бяла рокля с дълъг воал, а младоженецът е избрал тъмно син костюм. И букет не липсва, както и желаещи да го хванат необвързани дами, изкачили върха без да подозират какво ги очаква горе. Това е първата подобна фотосесия, правена на връх Мусала.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close