Седмицата

Младите таланти на Самоков – голямата гордост на града ни

detski konkurs1Надеждата на Самоков – всички деца на града, показаха колко смели, артистични и талантливи могат да бъдат на детския шоу-конкурс „Мини мис и мини мистър“, който беше обединен с другия конкурс „Талант на Самоков“. Записалите се за участие бяха над 30 деца, някои от които имаха завидна биография от участия по национални и международни форуми.

В конкурса имаше и участници, които за първи път правят стъпки в конкурсното поприще, но така е като си на 3 годинки – все от някъде трябва да започнеш. Конкурсът протече в три кръга, а журито следеше внимателно, за да излъчи победителите в 12-те номинации. Щастливи бяха както децата, така и родителите, които снимаха малките участници, весело дефилирайки по сцената на площада.

Победители бяха всички, защото децата на града ни са невероятно богатство, което показва Самоков пред света в най-добрата ни светлина.

Редакцията на „Самоков 365“ пожелава на децата да бъдат себе си и да не бързат да порастват, да се наслаждават на детството си в неговата уникалност и неповторимист и да продължават да бъдат така смели и неповторими!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close