ОбществоРегионалниСамоков

Младежкият дом се сдоби с нови тенис маси

Анна Манова

Младежкият дом се сдоби с три нови тенис маси. Придобивките са от началото на юли и са дарение от Кирил Москов – председател на Клуба по тенис на маса към Дома.

Клубът по тенис на маса съществува от няколко години, а организираните състезания по различни поводи се радват на все повече участници в различни възрастови категории. Общият брой надхвърля 40 души, а сред тях има и доста добри и печелят ежегодно награди. Надпреварите между запалените тенисисти не бяха преустановени дори и по време на ремонтните дейности в Младежки дом. Старите тенис маси бяха преместени във фоайето на спортна зала „Арена”, където състезателите мереха сили. На една от последните надпревари, провела се по повод Деня на народните будители, председателят Москов даде обещание пред ръководителя Латинка Щъркелова и присъстващите за закупуване на нови маси. Няколко месеца по-късно обещанието е факт.

Новите придобивки отговарят напълно на обновената визия на Младежкия дом. Трите маси бяха сглобени със съдействието на 18-годишните самоковци Здравко Четворженски, Георги Адирков, Енцо Атанасов и Васил Стоянов, които обичат да  играят тенис на маса. Старите маси от Дома ще бъдат дарени. Едната ще отиде в ОбУ „Неофит Рилски”.

На новите маси ще се проведе традиционният турнир, който е част от програмата за  празника на Самоков. Той ще бъде на 17 август от 10:00 часа  в Младежки дом Самоков.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close