ОбществоРегионални

Младежите от ГЕРБ се събраха на регионален семинар в Боровец

Самоков 365

Регионален семинар на Младежи ГЕРБ-София и София област се проведе в събота /30-ти юни/. Домакин на събитието беше хотел „Рила” в к.к. Боровец. Участие във форума взеха зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов и народният представител Валентин Милушев. Сред гост-лекторите на семинара бяха председателя на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, актьорът и продуцент Николай Ишков и Дойчин Боянов от УС на Федерацията по катерене и алпинизъм. В рамките на събитието имаше и предвидена дискусия, засягащи актуални теми от политическия живот на страната.

Политическите представители направиха обобщение на изминалото европредседателство, което определиха като изключително успешно. Председателят на Младежи ГЕРБ обясни, че цялата европейска общност е дала изключително висока оценка за Българското председателство на Съвета на ЕС. „България за много кратко време успя да се превърне в сърцето на Европа. Доскоро се говореше се разпад на ЕС, а днес за европейска перспектива пред Западните Балкани, и то благодарение на България. Това е повод за гордост“, категоричен бе Георг Георгиев.

Депутатът Валентин Милушев коментира и някои от нещата, случващи се на местно ниво. По думите му ремонтираният в момента път Самоков-Боровец е част от цялостен проект включващ също Дупница-Самоков и Боровец-Костенец, с който включително и той се е ангажирал. Реновираният участък е само първият етап от реализацията му. „Докато нашите политически опоненти непрекъснато създават противопоставяне в обществото, вие бъдете до хората и решавайте проблемите им”. С този съвет Цветан Цветанов се обърна към представители на ръководството на ГЕРБ-Самоков, които също присъстваха на срещата. Спомена, че добри резултати на европейските избори през пролетта догодина биха дали отличен тласък на партията за категорична победа и на местния вот през есента”. „Отборът на Младежи ГЕРБ-София област е много силен и в отлична кондиция за предстоящите избори“, заяви на свой ред областният координатор на МГЕРБ-София област и народен представител Васил Цветков.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close