ОбществоРегионалниСамоков

Младежите от ВМРО – Самоков раздадоха трикольори по повод 1 ноември

„Самоков 365”

По случай Деня на народните будители младежката организация на ВМРО – Самоков раздаде множество трикольори в централната част на града. Към тях имаше специални брошури, подготвени от Националния младежки комитет на структурата и печатни издания, свързани с историята на празника.

Младежите с усмивка спираха преминаващите самоковци като поднасяйки им символичните подаръци припомняха за значимостта на деня и необходимостта от това да помним и почитаме нашите национални герои, революционери и будители. Това не е първа подобна инициатива на ВМРО в Самоков. По повод 3 март те отново изненадаха жителите на града раздавайки множество знаменца, за да може повече хора да имат българския трикольор вкъщи.

„Необходимо е да почитаме такива значими дати. Имаме и още идеи, една от които е да подарим портрети на българските владетели на самоковските училища. Имаме доброто желание да го направим, дано директорите приемат нашите подаръци”, подчерта Кирил Стойков, председател на младежката организация на ВМРО в града.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close