ПолитикаРегионалниСамоков

Михаил Михайлов – трети в листата на БСП за Софийска област на изборите на 11 юли

Анна Манова

Социалистите са готови с новите си кандидати за депутатските позиции на идните извънредни парламентарни избори. Водач на листата за Софийска област остава отново Иван Ченчев. Промени настъпиха в четири избирателни района, където имаше размествания на водачите – Враца, Кърджали, Смолян и Варна. Промяна има и в местния представител на червената партия, като този път това е Михаил Михайлов. Той е на трета позиция в листата на София област.

Номинацията на Михаил Михайлов стана ясна преди дни на проведена конференция, на която делегатите на самоковската партийна организация подкрепиха младия мъж. Другата номинация бе на д-р Ивалина Трендафилова. Кандидатурата на Михайлов събра единодушно пълна подкрепа.

Михаил Михайлов е активист на местната структура на „БСП за България“, като от повече от година е й председател на Общинския партиен съвет. Той наследи тази позиция от Силвия Стойчева, която стана член на ЦИК. Михайлов е за първи мандат общински съветник в местния парламент. Oсвен това е учител в ПГ по туризъм.

„Надявам се да бъдем свидетели на един значително по-честни избори, спрямо тези от април. И една кампания, която да бъде извън социалните мрежи. Сремежът ми е да покажем много по-висок резултат в сравнение с предходните парламентарни избори. Трета позиция в листата за София област е отговорност и доверие“, сподели пред „Самоков 365“ Михайлов.

Почти във всички секции в Община Самоков ще има машинно гласуване. Само в секциите в Дома за възрастни хора и в МБАЛ – Самоков няма да има машини. Гласуването чрез хартиена бюлетина ще се осъществява в селата с под 300 жители.

„Аз гласувах машинно на предходните избори, много е удобно. Лесно е за младите хора, които са свикнали с технологиите. Остава и по-възрастното поколение да разбере, че няма място за притеснение“, заключи Михайлов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close