ОбществоРегионалниСамоков

МИГ – Самоков проведе конференция за сътрудничеството с Италия и Испания

“Самоков 365”

На 03.01.2020 г. от 11.00 ч. Местна инициативна група – Самоков проведе информационна конференция в сградата на Община Самоков. На срещата присъстваха над 50 души, представители на различни сектори.

Целта на конференцията бе да представи финално дейностите по изпълнявания от Местната инициативна група проект: BG06RDNP001-19.085-0012 „Предприемачество за устойчиво развитие на нашите територии“, чиято цел е подготовка и разработване на проект за транснационално сътрудничество, чрез което да се осигури допълнителен стимул и принос в развитието на територията на МИГ – Самоков и на потенциалните партньори – Местни инициативни групи от страни на Европейския съюз – Италия и Испания.

Изпълнителният директор на МИГ – Самоков Катя Симеонова запозна присъстващите с резултатите от проведените срещи с потенциалните партньори от Испания- „Консорциум Лидер за селско развитие на Камп” и от страна на Италия- „МИГ Апенино Болонезе”. С множество снимки и видео материал бяха представени част от дейностите на потенциалните партньори. Директорът на МИГ – Самоков начерта и бъдещите планове за партньорство с чуждестранните МИГ, които са заложените в подписаното споразумение за сътрудничество.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close