Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Мая Манолова посети училището в Ярлово

„Самоков 365”

„Благодарим!” – тази дума звучеше днес, през целия ден сред учениците от ОУ „Васил Левски”, в самоковското село  Ярлово. Повод за това бе посещението на омбудсмана на страната г-жа Мая Манолова. Тя подари на учениците книжки и учебни помагала. И побърза да изрази своята положителна оценка за работата на колектива там и положените усилия, като обеща бъдещо сътрудничество.

От своя страна учениците не останаха безучастни и показаха колко много са научили в часовете като пяха песни и рецитираха стихове. Успяха да изненадат г-жа Манолова като й поднесоха изработена от тях картина с послание за добротата, която е като месия за човешката душа.

„Със своята загриженост, човещина и доброта, госпожа Манолова стопли сърцата на нашите ученици. Разговорите, които проведе с тях  ги заредиха с много положителни емоции! Беше вълнуващо!”, сподели директорът г-жа Славейка Галева.

ОУ „Васил Левски” единственото училище, останало действащо по цялата Палакария. В момента в село Ярлово има детска градина и 83 ученика.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close