Любопитно

Мария Димова събра елита на Самоков на коледния бал на ротарианци

rotaryМария Галчева

Бивши и настоящи депутати, общественици и десетки други гости се събраха на традиционния коледен бал, организиран от клуба на 13 декември, събота в х-л „Самоков”.  Припомняме, че тази година президентството е в ръцете на Мария Димова.

Вечерта започна със задължителните по протокола на Ротари правила, премина през награждаването с отличие “Пол Харис Фелоу” на трима от членовете на клуба – Мария Димова, Йорданка Благоева и Георги Димитров. Те бяха наградени от Райко Масларски, който има голям принос в борбата с полиомиелита.

За доброто настроение на гостите се грижиха Милица и Асен от „Тоника” и актьорът Антон Радичев и „Огнени стъпки” – съставът от ОУ „Христо Максимов” . Радичев водеше и благотворителният кръг, който трябваше да събере средства за подпомагане на талантливите деца на Самоков и ще бъдат изпратени на международен ротариански обмен.

Картините, които се търгуваха бяха на Димо Колибаров, Милко Божков, Светлин Русев, Иван Милушев, икона от Петър Папукчиев и една българска шевица с основен мотив слънцето. Сумата, която се събра от търга е 2500 лева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close