Обща категорияОбществоРазвлеченияРегионалниСамоков

Малки творци от ОУ „Христо Максимов” внесоха великденско настроение в Крайречния парк

Анна Манова                                       

Креативните ученици от ОУ „Христо Максимов” отново развихриха въображението си. Малките творци подариха великденско настроение на самоковци седмица преди големия християнски празник. В духа на Великден те изрисуваха пъстроцветни яйца, свежи пролетни цветя, зайчета и пиленца, които наредиха в Крайречния парк.

От днес всички преминаващи покарай Крайречната зона ще имат възможността да им се порадват. Творенията на децата внасят нова и различна празнична нотка на парка, през който ежедневно преминават множество посетители.

Това не е първа подобна творческа инициатива на учениците от ОУ „Христо Максимов” и тяхната преподавателка Боряна Спасова. Те бяха направили интересни есенни композиции в няколко централни точки на града и парка, които за съжаление не успяха да се задържат дълго време и изчезнаха почти мигновено. Но това не отказа позитивните деца, които искат да направят родния си град едно по-приятно място за живеене. Така за зимата подготвиха и поставиха снежни усмихнати човечета в центъра на Самоков и Крайречния парк. А от днес – интересна и свежа великденска декорация, подходяща за множество снимки.

Tags

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close