ОбществоРегионални

Малкият Борис е последното родено бебе в Самоков за 2018 г.

Самоков 365

Малкият Борис е последното родено бебе в МБАЛ-Самоков за 2018 г. Малчуганът проплака в 15 часа на 31-ви декември и пое първата си глътка въздух в ръцете на д-р Д. Каримов и акушерката Емилия Андреева.

Роден е по нормален път с тегло 3.500 и ръст 51 см. Борис е второто дете в семейството на щастливата майка Константина и нейният съпруг Тихомир Колев. Тя е на 32 години и преди настъпването на този щастлив момент в живота й е работила в мандра „Добрев” с. Драгушиново.  Константина и Тихомир са заедно 11 години и вече имат един син на 6 години. Димитър тренира таекуондо и наследява от своя баща страстта към колите и моторите. Със сигурност ще помага при грижите за своето по-малко братче.

Общо 287 бебета са родени в МБАЛ-Самоков през 2018 г., информира д-р Иванова. Това е с 20 мъничета повече в сравнение с предходната 2017. В тази радостна статистика фигурират и две двойки близнаци – две момичета и още една от момиче и момче. Самоковската болница е в трепетно очакване и на първото бебе за новата 2019 г.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close