Бизнес

Магазини „Асико” предлагат  богат асортимент за вашия абитуриент

Идва време на трескава подготовка за всички онези, които тази година ще се сбогуват с училището и ще поемат по своя нов житейски път. Но преди този момент да настъпи има набор от детайли, които трябва да бъдат изпипани до най-малката тънкост. След избора на подходящ тоалет за един от най-хубавите празници – абитуриентския бал, трябва да се помисли за допълнителните щрихи и малки акценти, които придават завършеност на цялата визия. При дамите това са чантичките, а при младите господа – коланите и портфейлите.

През последните 17 години фирма „Асико” се е утвърдила като мястото на точния и добър избор на подходящ артикул в областта на кожените изделия. Залага се на балансирано съотношение между цена и качество. И не на последно място – добро и консултирано обслужване, за да си тръгнете с усмивка и подновени от магазините. И тази година собственикът Асен Хаджийски се е постарал в това да бъде най-актуален в предлаганите артикули за всички млади хора, чийто абитуринетски бал е през месец май. В двата магазина в град Самоков може да откриете най-голямо разнообразие на абитуриентски чанти – тип клъч, портмоне и др. /магазин в Мол/, колани /в двата магазина/, портмонета, както и подаръчни комплекти, включващи по няколко неща – комбинации от колани, портфейли, визитници и др. Или с други думи – можете да откриете множество от неща на едно място, без да е необходимо да разпилявате енергията си в ровене в сайтовете или пътуване.

В магазините можете да откриете както класически модели на кокетни дамски чанти, така и по-закачливи за по-смелите момичета. Що се отнася до мъжките аксесоари – там нещата са по-изчистени, делови и лесно се комбинират с цялостния тоалет. Разнообразието е голямо в мъжките комплекти, които са един добър и подходящ избор за подарък, ако все пак се чудите какво да подарите на някой близък и подареното да е практично, удобно и качествено.

„На всички бъдещи зрелостници желая здраве и късмет във всяко едно начинание. Да вярват в себе си и да полагат усилия, за да успяват. Ще се радвам ако с предлаганото от фирма „Асико” успея да се доближа до всичко онова, което търсите и искате, като по този начин и аз чрез артикулите си стана част от Вашия специален ден!”, сподели собственикът на магазини „Асико” Асен Хаджиийски.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close